Over Rekemo

Profiel

Afstappen van wat u gewend bent is een hele uitdaging. Zeker als u die gewenning over een groot aantal jaren heeft ontwikkeld. Als u daarnaast ook nog erop moet vertrouwen dat ICT een echte uitkomst biedt, kunt u al gauw ongemakkelijk worden. Voor ons is het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt.

Rekemo stelt alles in het werk om u gerust te stellen. Werken op basis van wederzijds begrip en vertrouwen versterkt niet alleen de werkrelatie, maar zorgt ook voor een beter eindresultaat. En dat is waar het nou echt om draait! Het bieden van een echte oplossing waarmee u nog heel lang mee door kunt werken.

Al meer dan 30 jaar helpen wij bedrijven, projecten, producten en personen met baanbrekende organisatorische adviezen en werkbare ICT-toepassingen.

Bent u opzoek naar een ervaren partner die niet alleen werkt, maar ook luistert en met u meedenkt?

Connect with us!


Planmatige aanpak

Meer aandacht op cruciale momenten door te werken met een uitgebreid uitvoeringsplan.

Tijdige afhandeling

Onze zero interference benadering zorgt ervoor dat wij werken naast uw bestaande dagtaken.

Echte partners

De beste oplossing bieden wij door echt te luisteren en te begrijpen wat u echt nodig heeft.

's Werelds beste

Teams op vier van de zeven continenten zorgen voor de beste toepassingen in de wereld.


Rekemo betekent ommekeer

(reekemmo | ommekeer)Rekemo is een organisatie- en ICT-adviesbureau. Wij zijn gespecialiseerd in "Electronic Data Interchange" die de efficiëntie van de operaties en de maximale benutting van ICT binnen bedrijven mogelijk maakt.

Ons doel is om een leefbare ​​toekomst te creëren voor jongeren. Dit doel proberen wij te bereiken door orde te helpen scheppen in bedrijven en organisaties, zodat de jongeren later in een goed georganiseerde maatschappij kunnen binnenstappen. Daarnaast proberen wij jongeren te leren hoe zij een omgeving structureel op orde kunnen brengen en houden, om zo een systematische verandering in de wereld teweeg te brengen.

Wij hebben jaren gestopt in het ontwikkelen en bestuderen van methoden en instrumenten die nodig zijn om orde in organisaties te creëren. Dit heeft ons geleid naar het OBS-model en de OBS-methodologie. Gewapend met OBS promoten wij het concept van "Compleet Organiseren".
De juiste combinatie van ICT en organisatiekunde!Onze Specialisaties

Wij vinden het niet alleen belangrijk om goed te zijn in wat we doen, maar ook om uitstekend te zijn in strategische aspecten die met ICT te maken hebben.Bedrijfsinrichting en Automatisering

Rekemo geeft doelgerichte OBS™ organisatie en ICT consultaties, afgestemd op uw specifieke behoeften en voorziet u van alle tools die u nodig hebt om het meeste uit de ICT en het potentieel van uw bedrijf te halen.

Mobiele Communicatie- en Betaalsystemen

Steeds meer bedrijven komen naar Rekemo om zich mobiel toegankelijk te maken. Naast een eigen internationaal SMS-netwerk, heeft Rekemo een breed aanbod aan mobiele communicatietools en betaalsystemen.

Projectplanning en Management

Een project of activiteit goed uitvoeren is van veel factoren afhankelijk. Rekemo heeft systemen om deze in kaart te brengen en ze beheersbaar te maken, zodat uw project of activiteit succesvol verloopt.